Ballbar

woop woop hejhje

Ballbar -c

Vi tilbyder nu også ballabar test på deres maskine. En ballbar test udføres for at sikre maskinens nøjagtighed.

Testen udføres som oftest i forbindelse med eftersyn eller ny installation af en maskine. Under testen diagnosticeres maskinens opretning og præcision, på en række afgørende faktorer. Dette muliggør at justere maskinen, således den yder optimalt.

Ting som vinkelrethed, opretning og servo justering er afgørende for maskinens præstationer, når spåner skal tages. Alt sammen noget der er vigtigt for det endelige produkts kvalitet. 

Ballbar testen giver et nøjagtigt billede af din maskines tilstand! Efter test får de fuld dokumentation for maskinens tilstand før og efter test.

Ring til os og få en pris for lige netop din maskine.

Eftersyn

Eftersyn af maskinerne er vigtig, både for produktionen, men også for maskinens nøjagtighed og holdbarhed. Vi tilbyder iøjeblikket eftersyn af deres maskine til 3.000,- eksl. moms og transport pr. eftersynsdag.

Læs mere her

Reservedele

Vi er lagerførende af gængse sliddele, hvilket giver mindre nede til i produktionen. Vi kan dog skaffe alle reservedele, med kort leveringstid. Reservedele fås som nye og renoverede.

Læs mere her

Ballbar

Med en ballbar test kan deres maskines præcision optimeres. Ved testen udmåles maskinens geometri samt servosystem, og giver et billede af hvilke reperationer der er nødvendige, samt hvor meget maskinens præcision påvirkes af fejlen.

Læs mere her