Om os

woop woop hejhje

Ikke mange i Danmark kender fadal så godt som vi gør. Med vores tidligere uddanelse på fabrikken, i 1998 og 2000, samt en løbende opdatering på nye og forbedrede reservedele, gennem vores unikke kontakt til de mennesker de oprindeligt udviklede Fadal maskinerne.

Ofte er vi istand til at diagnosticere, og medbringe de rette reservedele ved første servicebesøg. Dette er unikt.

Vores mål er at holde deres maskine kørende, for færrest mulige penge. Dette summeres i vores slogan: Done, Done right, First time!

Vi tilbyder levering af reservedele til meget favorable priser, igen udfra devisen : Maskinen skal holdes kørende for færest mulig penge.

Produktionen skal holdes kørende! Flere spåner for færrer penge.

Eftersyn

Eftersyn af maskinerne er vigtig, både for produktionen, men også for maskinens nøjagtighed og holdbarhed. Vi tilbyder iøjeblikket eftersyn af deres maskine til 3.000,- eksl. moms og transport pr. eftersynsdag.

Læs mere her

Reservedele

Vi er lagerførende af gængse sliddele, hvilket giver mindre nede til i produktionen. Vi kan dog skaffe alle reservedele, med kort leveringstid. Reservedele fås som nye og renoverede.

Læs mere her

Ballbar

Med en ballbar test kan deres maskines præcision optimeres. Ved testen udmåles maskinens geometri samt servosystem, og giver et billede af hvilke reperationer der er nødvendige, samt hvor meget maskinens præcision påvirkes af fejlen.

Læs mere her